IoT i vei og anlegg 22. august 2019

Nye Veier og StartupLab inviterer til IoT i vei og anlegg 22.08.19 i Oslo

Påmeldingen er stengt

***
Digitalisering lover effektivisering og smartere måter å gjøre jobben på. Tingenes internett (IoT) er en av de største trendene innen digitalisering, og er særlig egnet for bygg- og anleggsbransjen.

Nye Veier er et aktivt medlem av STARTUPLAB – en Norges ledende teknologiinkubatorer, med mer enn 80 startups og 350 gründere.

StartupLab har nylig lansert teknologiprogrammet MobilityLab, hvor hensikten er å koble de etablerte aktørene innen mobilitet og transport, med oppstartsselskaper innen den samme industrien. Samarbeidspartnerne er blant annet Vy, Posten, Circle K, Telenor, Hafslund Nett, Oslo Kommune, Transportøkonomisk institutt (TØI), Møller Mobility Group, og nå også Nye Veier.

– Det pågår mange gode initiativer i alle utbyggingsområdene og vi er på en god vei til å nå våre ambisiøse målsetninger. Men dette er bare begynnelsen, vi skal øke tempoet, sier administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland.

Arrangementet avholdes på Forskningsparken i Oslo, torsdag 22.august. Se kart og veibeskrivelse på forskingsparken.no (ekstern lenke).

PROGRAM:
• 0845 Check-in
• 0900 Nye Veier: «Våre målsetninger»
• 0930 Telenor: «Når tradisjonell infrastruktur blir digital:
Fremtidens IoT-løsninger krever konnektivitet i verdensklasse»
• 1015 Tech Startups innen IoT / C-ITS presenterer
• 1115 Tech Startups innen IoT / C-ITS presenterer
• 1200 Lunch (husk påmelding)

PDF

Bilder