Digitalt informasjonsmøte om E6 i Hommelvik

Vi begynner nå anleggsfasen av E6 Ranheim – Værnes. I den forbindelse ønsker vår entreprenør, Acciona, velkommen til digitalt informasjonsmøte.

I de kommende ukene vil anleggsfasen for E6 i Hommelvik bli iverksatt. I den forbindelse arrangerer vår entreprenør, Acciona, et åpent, digitalt informasjonsmøte mandag 23. november. Her vil de kort presentere planen og si litt om hvordan dette kan påvirke omgivelsene i anleggsfasen. Møtet vil være sentrert rundt støy relatert til anleggsfasen.

På grunn av situasjonen med korona, blir møtet holdt digitalt. Det kommer informasjon på denne siden om hvordan man deltar. Det vil være mulig å skrive spørsmål i løpet av møtet ved bruk av chatten. Du kan også sende inn spørsmål i forkant av møtet. Send da en e-post til slyngholm@acciona.com. Merk e-posten med «Informasjonsmøte 23.11».

Ettersom dette møtet er åpent for et større publikum vil de ikke ha mulighet til å diskutere enkeltsaker. Møtet blir holdt på et overordnet nivå. Dersom du ønsker å snakke med Acciona på tomannshånd, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Sondre Lyngholm på slyngholm@acciona.com.

 

Digitalt informasjonsmøte:
Tid: 23.11.20 klokken 18.00-20.00
Sted: Digitalt.