Karriere

Nye Veier er et relativt lite selskap med et stort ansvar – de neste 20 årene skal Nye Veier investere over 130 milliarder på samferdsel i Norge. I vår gjennomføringsmodell vil vi primært anvende totalentrepriser. For å lykkes med dette er vi organisert som en slank og effektiv byggherreorganisasjon med hovedkontor i Kristiansand. For å nå målet om helhetlig og kostnadseffektiv planlegging, utbygging og drift & vedlikehold av trafikksikre hovedveier ser Nye Veier etter nytenkende, energiske og smarte hoder. Vi rekrutterer ledere og fagpersonell på tvers av bransjer og sektorer, slik som bygg/anlegg, oljeservice, rådgivere, andre i privat og offentlig virksomhet. Vi skal utvikle vår egen bedriftskultur hvor vi drar nytte av den kompetanse og erfaring som ansatte fra de ulike bransjene har med seg.

Nye Veier har som policy å tilby markedsbasert lønn, uten å være lønnsledende. Utover lønn så tilbyr vi betingelser som er vanlige i norsk arbeidsliv for øvrig, slik som obligatorisk tjenestepensjon (OTP), personalforsikringer og fleksibel arbeidstid.

Ledige stillinger i Nye Veier

Disiplinleder vei i utbyggingsområde E39

Disiplinleder konstruksjon i utbyggingsområde E39

Disiplinleder tunnel i utbyggingsområde E39

Administrativ koordinator i utbyggingsområde E39

Fagansvarlig tunnel – sikkerhetskontrollør (Hovedkontor)

Rådgiver kvalitet, Rugtvedt

Senior rådgiver kvalitet i utbygingsområde E39 Trøndelag

Controller til Utbyggingsområde E18, Telemark

Nye Veier har rammeavtale med Experis og Visindi på rekrutteringstjenester. Ta gjerne kontakt med en av våre samarbeidspartnere for mer informasjon eller spørsmål.

Sist oppdatert: april 9, 2017