Digitalt folkemøte om E6 Gyllan – Kvål

Nye Veier og Norconsult ønsker velkommen til digitalt folkemøte om E6 Gyllan-Kvål.

Nye Veier har startet reguleringsarbeidet for E6 Gyllan-Kvål, og forslag til planprogram er nå på høring. I den forbindelse arrangerer Nye Veier, sammen med rådgiver Norconsult, et åpent folkemøte onsdag 10. februar. Her vil vi blant annet presentere prosjektet, informere om planarbeidet- og prosessen, og si litt om hvordan du kan medvirke.

På grunn av situasjonen med korona, blir møtet holdt digitalt på Microsoft Teams. Det er enkelt å logge seg på, og du kan stille spørsmål underveis ved å bruke chatten. Det gjør du som på bildet vist ovenfor (klikk på bildet for å få det i stor versjon).

Du kan også sende inn spørsmål i forkant av møtet. Send da en e-post til info-trondelag@nyeveier.no Merk e-posten med «Folkemøte 10.02».

Vi minner om at dette er et møte som er åpent for alle. Vi må derfor holde oss på et overordnet nivå, og kan ikke gå inn i enkeltsaker. Dersom du ønsker å snakke med oss utenom folkemøtet, er du hjertelig velkommen til åpen kontordag dagen etter, 11. februar. Representanter fra Nye Veier og Norconsult vil være til stede på Melhus rådhus fra klokken 8 til 16. Du bestiller tid ved å kontakte Siri Hegre. Se kontaktinfo lenger nede. 

Digitalt folkemøte
Tid: 10.02.21 klokken 18.00-19.30
Sted: Microsoft Teams

Åpen kontordag
Tid: 11.02.21 klokken 08.00-16.00
Sted: Melhus rådhus
Bestill møtetid ved å kontakte Siri Hegre
E-post: siri.hegre@nyeveier.no
Telefon: 993 57 353

Klikk her for å lese mer om reguleringsoppstarten. Her finner du også planprogrammet og andre sentrale dokumenter.

Ta gjerne en titt på prosjektets medvirkningsportal.
Frist for å sende inn merknader til planprogrammet er 16.04.21.

OBS: det blir gjort opptak av det digitale folkemøtet. Det legges ut på nyeveier.no etter møtet.

Bilder