Digitalt folkemøte om E6 Kvænangsfjellet

Nå er reguleringsplanen for E6 Kvænangsfjellet ute på høring. I den forbindelse ønsker Nye Veier velkommen til digitalt folkemøte og åpen kontordag.

Reguleringsplan for E6 Kvænangsfjellet er nå lagt ut til offentlig ettersyn og høring. I den forbindelse arrangerer Nye Veier et åpent folkemøte onsdag 18.november. Her vil vi kort presentere planen, si litt om hvordan dere kan medvirke og si noe generelt om grunnerverv. 

På grunn av situasjonen med korona, blir møtet holdt digitalt på Microsoft Teams. Det skal være enkelt å logge seg på, og du kan stille spørsmål underveis ved å bruke chatten. Det gjør du på denne måten:

Du kan også sende inn spørsmål i forkant av møtet. Send da en e-post til info-trondelag@nyeveier.no. Merk e-posten med «Folkemøte 18.11».

Vi minner om at dette er et møte som er åpent for alle. Vi må derfor holde oss på et overordnet nivå, og kan ikke gå inn i enkeltsaker. Dersom du ønsker å snakke med oss på tomannshånd, er du hjertelig velkommen til å ta en prat med oss på åpen kontordag 24.11. På grunn av korona er det usikkert om dette gjennomføres digitalt eller fysisk. Dette vil vi komme tilbake til. Ønsker du en prat med oss, ta gjerne kontakt med prosjektleder Steinar Rask.

 

Digitalt folkemøte
Tid: 18.11.20 klokken 18.00-20.00
Sted: Microsoft Teams.


Opptak av møtet legges ut på nyeveier.no i etterkant.  

 

Åpen kontordag
Tid: 24.11.20 klokken 10.00-17.00
Sted: Nye Veiers prosjektkontor i Oksfjordhamn eller på Teams
Bestill møtetid ved å kontakte Steinar Rask
Epost: steinar.rask@nyveier.no
Telefon: 476 16 808

 

Klikk her for å finne alle dokumenter til planforslaget. Og ta gjerne en titt i vår innsynsløsning. Her kan du også dine innspill til reguleringsforslaget.

 

Frist for å gi innspill er 11.12.20.

Bilder