Her kan du se folkemøtet om E6 Kvithammar-Åsen

Fikk du ikke med deg det digitale folkemøtet om Stjørdal-parsellen i Kvithammar-Åsen-prosjektet? Fortvil ikke, her kan du se opptak av møtet.

Onsdag 21.10 holdt Nye Veier, sammen med Selberg Arkitekter og ViaNova, folkemøte om Stjørdal-parsellen i prosjektet om ny E6 fra Kvithammar til Åsen. Reguleringsplanen er ute på høring, med høringsfrist 05.11.

I møtet var det en kort gjennomgang av prosjektet og trasévalg for denne strekningen, litt om reguleringsprosessen, og ikke minst en visning av Merknadsportalen. Et viktig poeng med møtet var å hjelpe publikum med hvordan de kan medvirke.


Kom gjerne med tilbakemeldinger?
På grunn av korona og for ivareta smittevernet, ble møtet holdt digitalt. Dette er det første digitale folkemøtet i dette prosjektet, og vi er naturligvis nysgjerrig på hvordan det opplevdes for publikum. Har du noen innspill, ris eller ros, send gjerne en e-post til info-trondelag@nyeveier.no


Åpen kontordag
Husk at du kan booke tid til åpen kontordag dersom du ønsker en prat med oss på tomannshånd.

Tid: 29.10.20 klokken 09.00-15.00
Sted: Quality Airport Hotel Værnes
Bestill møtetid ved å kontakte Siri Hegre
E-post: siri.hegre@nyeveier.no
Telefon: 993 57 353


På denne siden finner du planbeskrivelsen og alle andre dokumenter til planforslaget. Frist for å komme med merknader er 05.11.20.

 

Du finner mer informasjon om planforslaget, prosjektet og reguleringsprosessen på www.e6kaa.no  

 

Bilder