Ledelsen

Ledergruppen i Nye Veier.
ingrid_dahl_hovland.png

Administerende direktør

Ingrid Dahl Hovland
anette_aanesland.png

Direktør teknologi og utbyggingsstrategi

Anette Aanesland
Bjorn_Baerseth.png

Direktør kontrakt og anskaffelser

Bjørn Børseth
finn_aasmund_hobbesland.png

Direktør planprosesser og samfunnskontakt

Finn Aasmund Hobbesland
nils_ravnaas.png

Direktør økonomi, finans og virksomhetsstyring

Nils Ravnaas
Sigrid_Hansen_Tangen2.png

Direktør HMSK og samfunnsansvar

Sigrid Hansen-Tangen
asbjõrn.png

HR-sjef

Asbjørn N. Aadnevig
christian.png

Kommunikasjonsdirektør og pressekontakt, hovedkontoret

Christian Altmann
Asbjorn_Heieraas2.png

Prosjektdirektør E39 Kristiansand-Sandnes

Asbjørn Heieraas
Johan-Arnt-Vatnan 400x500.jpg

Prosjektdirektør E6 Trøndelag

Johan Arnt Vatnan
oyvind_moshagen.png

Prosjektdirektør E6 Kolomoen-Moelv

Øyvind Moshagen
magne_ramlo.png

Prosjektdirektør E18 Langangen-Grimstad

Magne Ramlo

Styret

Styret i Nye Veier.

harald_v_nikolaisen.jpg

Styreleder

Harald V. Nikolaisenmore_vert
Harald V. Nikolaisenclose

Harald V. Nikolaisen er administrerende direktør i Statsbygg. Han er utdannet siv. ing. fra NTNU og har mastergrad fra BI. Han har omfattende prosjekt- og ledelseserfaring fra Jernbaneverket, Norsk Hydro ASA, Dovre International AS og Statoil. Han er styremedlem i Bygg21, Nye Veier AS og Baneservice AS og leder referansegruppa for BIs senter for byggenæringen.

eli_marie_giske.jpg

Styremedlem

Eli Giskemore_vert
Eli Giskeclose

Eli Giske er konserndirektør for økonomi og finans (CFO) i Posten Norge AS. Hun er utdannet Master of Business and Marketing fra Oslo Handelshøyskole (nå BI). I tillegg til å være styremedlem i Nye Veier AS, er Giske i dag styremedlem i Ruter AS og styreleder i Espire AS. Hun har tidligere erfaring fra styrene i bl.a. Itera ASA, Ambita As, USBL, Multiconsult ASA, Powel ASA, IKT-Norge AS, Eidsiva Vekst AS og Baneservice AS. Giske har tidligere vært CFO i EVRY ASA, ErgoGroup AS og EDB Business Partner ASA.

eva_nygren.jpg

Styremedlem

Eva Nygrenmore_vert
Eva Nygrenclose

Eva Nygren er utdannet arkitekt fra Chalmers Universitet i Gøteborg. Hun driver i dag egen virksomhet hvor hun tilbyr styre- og konsulentoppdrag. I tillegg til Nye Veier har Nygren styreverv i JM AB, Troax AB, Ballingslöv International, Uponor Oy, Nobelhuset og Universitetet i Umeå. Hun har mange års erfaring fra teknikk konsulentbransjen, blant annet som VD i Sweco Sverige og konsernsjef i Rejlers. Frem til august 2016 var Nygren investeringsdirektør i Trafikverket i Sverige.

dag_morten_dalen.jpg

Styremedlem

Dag Morten Dalenmore_vert
Dag Morten Dalenclose

Dag Morten Dalen er prorektor og professor i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Han har doktorgrad fra Universitetet i Oslo, og omfattende forsknings- og utredningserfaring knyttet til offentlig styring og regulering innen sektorer som samferdsel, energi og helse. Foruten å være styremedlem i Nye Veier AS, er Dalen for tiden leder av Nettverk for private høyskoler i Norge, leder av det europeiske rådet til AACSB og medlem av det internasjonale rådet til handelshøyskolen LUISS i Roma.

Styremedlem

Mari Skjærstadmore_vert
Mari Skjærstadclose

Mari Skjærstad (1969) er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og er administrerende direktør i BoligPartner AS. Hun har tidligere arbeidet som advokat i Wikborg Rein og i eget firma, Johnsrud og Skjærstad AS. Skjærstad har siden begynnelsen av 2000-tallet hatt flere nasjonale og regionale styreverv, blant annet i Mesta AS, Flytoget AS, Gjensidige ASA, Norfund AS, Forsvarsbygg, BoligPartner AS og Hedmark Trafikk FKF.

GryHellePrytz_sh2.jpg

Ansattes representant

Gry Helle Prytzmore_vert
Gry Helle Prytzclose

Gry Helle Prytz er født i Trondheim og utdannet sivil ingeniør ved NTNU i Trondheim. Hun har jobberfaring innen prosjektstyring i blant annet Sweco, PEAB, Reinertsen og Helsebygg Midt-Norge. Utover rollen som ansattrepresentant i styret for Nye Veier AS, innehar hun for tiden verv som leder av SAN i Nye Veier. Gry Helle jobber som leder PMO ved kontoret i Trondheim.

magne_andreas_buaas_bye.jpg

Ansattes representant

Magne A. Buaas Byemore_vert
Magne A. Buaas Byeclose

Magne A. Buaas Bye er født i Trondheim og utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han har jobberfaring som blant annet fullmektig hos namsfogden i Oslo, advokatfirma i Kristiansand og Kristiansand tingrett. Før han begynte i Nye Veier jobbet han hos Statens vegvesen i Kristiansand. Utover rollen som ansattrepresentant i styret for Nye Veier AS, innehar han for tiden verv som varamedlem i selskapene, Heinsa AS, Fjellanger Widerøe AS og Pumatec AS.

Kommunikasjonsenheten

 • Hovedkontoret - Kristiansand

 • Christian Altmann email
  phone_android909 68 541
 • E6 Trøndelag

 • Linn Herredsvela email
  phone_android995 17 661
 • E6 Innlandet

 • Rune Kjøs email
  phone_android915 17 254
 • E18 Langangen-Grimstad

 • Imi Vegge email
  phone_android468 38 007
 • E39 Kristiansand – Ålgård

 • Nils Bernt Rinde email
  phone_android958 18 472
 • Geir Gjervan email
  phone_android908 79 108
work

Karriere

Nye Veier AS er et statlig selskap helheid av Samferdselsdepartementet.

De neste 20 årene skal Nye Veier investere rundt 148 milliarder kroner på samferdsel i Norge.

I vår gjennomføringsmodell vil vi primært bruke totalentrepriser. For å lykkes med dette er vi organisert som en slank og effektiv byggherreorganisasjon med hovedkontor i Kristiansand. For å nå målet om helhetlig og kostnadseffektiv planlegging, utbygging og drift og vedlikehold av trafikkksikre hovedveier, ser Nye veier etter nyskapende, energiske og smarte hoder.

Vi rekrutterer ledere og fagpersonell på tvers av bransjer og sektorer, slik som bygg/anlegg, oljeservice, rådgivere, andre i privat og offentlig virksomhet. Vi skal utvikle vår egen bedriftskultur hvor vi drar nytte av den kompetanse og erfaring som ansatte fra de ulike bransjene har med seg.

Nye Veier har som politikk å tilby markedsbasert lønn, uten å være lønnsledende. Utover lønn tilbyr vi vilkår som er vanlige i norsk arbeidsliv for øvrig, for eksempel obligatorisk tjenestepensjon (OTP), personalforsikringer og fleksibel arbeidstid.