Folkemøte og åpen kontordag om E6 Prestteigen – Gyllan

I denne saken finner du informasjon om folkemøtet 26.08.20 og åpen kontordag 01.09.20. Du finner også lenke til billettbestilling til folkemøtet.

Nye Veier ønsker velkommen til folkemøte om detaljreguleringen av ny E6 fra Prestteigen til Gyllan. Representanter fra Nye Veier og Norconsult vil presentere planforslaget og konsekvensene.

Koronatiltak
Nye Veier følger nasjonale retningslinjer for å ivareta smittevern på møtet. Av den grunn innfører vi billettsystem for dette arrangementet (møtet er gratis). Dette gir oss en oversikt over hvor mange som kommer, og du vil få seteplassering slik at vi ivaretar regelen om én meter avstand.

Det er tillatt med maks 200 personer på offentlige arrangement. For å sikre at flest mulig får muligheten til å delta på møtet, setter vi en begrensning på maks to personer fra hver husstand.

Det blir registrering i døren ved ankomst, slik at vi har deltakerlisten klar ved ev. behov for smittesporing i etterkant. Møt gjerne opp i god tid, slik at vi unngår trengsel ved inngangen.


Vi minner om at hvis du har symptomer på korona, så skal du ikke møte opp. 

 

Tid: 26.08.20 kl. 18-20. Dørene åpner kl. 17.30
Sted: Kultursalen på Støren kulturhus

 

Bestill billett her

 

Åpen kontordag
Dersom du ønsker å snakke med oss om E6 Prestteigen – Gyllan på tomannshånd, kan du komme til vår åpen kontordag på Støren rådhus. Bestill tid på forhånd ved å kontakte Siri Hegre:

siri.hegre@nyeveier.no
993 57 353

 

Bilder