Nye Veier har signert kontrakt med Hæhre

Nye Veier og Hæhre har signert utførelsesentreprisen for oppgradering og bygging av nye tunnelløp i forbindelse med den helhetlige E18-utbyggingen gjennom Telemark.
Oppgradering og sprengning av nye tunnelløp

Prosjektet omhandler oppgradering av Kjørholt og Bamble tunneler og sprengning av nye parallelle løp. Kontraktsummen er på omlag 600 millioner kroner.

– Det er tilfredsstillende at vi nå har signert kontrakt med Hæhre for prosjektet E18 Kjørholt og Bamble tunneler. Vi kan gå i gang med et krevende prosjekt med høye krav til sikkerhet og kvalitet i utførelsen av arbeidet. Vi er opptatt av å ivareta trafikksikkerhet samtidig som vi skal sikre god fremdrift i prosjektet. Da tunnelene ble stengt 21. april startet vi raskt opp med forberedende arbeider. Dette gjorde vi for å jobbe effektivt og å sikre at Hæhre kan komme raskt i gang med hovedarbeidene. Fremdrift i prosjektene våre er et viktig kriterium for Nye Veier. I dette tilfellet er det svært viktig siden E18 er stengt i perioden prosjektet pågår. Vi er opptatt av å redusere ulempene for bilister og nærmiljøet i prosjektperioden som varer fram til høsten 2018, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør i Nye Veier for utbyggingsområdet E18 Langangen-Grimstad.