Karriere

Nye Veier er et relativt lite selskap med et stort ansvar – de neste 20 årene skal Nye Veier investere over 130 milliarder på samferdsel i Norge. I vår gjennomføringsmodell vil vi primært anvende totalentrepriser. For å lykkes med dette er vi organisert som en slank og effektiv byggherreorganisasjon med hovedkontor i Kristiansand. For å nå målet om helhetlig og kostnadseffektiv planlegging, utbygging og drift & vedlikehold av trafikksikre hovedveier ser Nye Veier etter nytenkende, energiske og smarte hoder. Vi rekrutterer ledere og fagpersonell på tvers av bransjer og sektorer, slik som bygg/anlegg, oljeservice, rådgivere, andre i privat og offentlig virksomhet. Vi skal utvikle vår egen bedriftskultur hvor vi drar nytte av den kompetanse og erfaring som ansatte fra de ulike bransjene har med seg.

Nye Veier har som policy å tilby markedsbasert lønn, uten å være lønnsledende. Utover lønn så tilbyr vi betingelser som er vanlige i norsk arbeidsliv for øvrig, slik som obligatorisk tjenestepensjon (OTP), personalforsikringer og fleksibel arbeidstid.

Ledige stillinger i Nye Veier:

Nye Veier har rammeavtale med Experis og Visindi  på rekrutteringstjenester. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller spørsmål.