E18 Sørøst

Det er høy aktivitet i E18-utbyggingsområdet fra Langangen i Telemark til Grimstad i Aust-Agder. Vi bygger 16,5 km ny firefelts vei på strekningen Rugtvedt-Dørdal, gjennomfører tunneloppgradering og sprengning av nye tunnelløp i Kjørholt og Bamble tunneler, samt bygger ny 23 km firefelts vei på strekningen Tvedestrand-Arendal. I mars 2018 oversender Nye Veier forslaget til reguleringsplan for strekningen Langangen-Rugtvedt. For de resterende E18-strekningene Dørdal-Tvedestrand og Arendal-Grimstad er det etablert et interkommunalt plansamarbeid for utarbeidelse av kommunedelplan. Les mer om de enkelte prosjektene lenger ned på denne siden

Siste nytt

24. april 2018 Webkamera - E18 Rugtvedt-Dørdal

Vi har lagt ut webkamera fra utbyggingsområdet tilgjengelig på internett

14. april 2018 Støyutsatt nabo fikk æren av å skyte gjennomslagssalven

Onsdag 11.april markerte Nye Veier og BetonmastHæhre sprengning av siste salve og gjennomslag i prosjektet E18 Kjørholt og Bamble tunneler. Den mest støyutsatte naboen fikk æren av å skyte gjennomslagsalven.

23. mars 2018 Kontrakt signert for utarbeidelse av kommunedelplan

Nye Veier og en rådgivergruppe bestående av Asplan Viak og Rambøll har i dag signert kontrakt for utarbeidelse av kommunedelplan på strekningene E18 Dørdal-Tvedestrand og E18 Arendal-Grimstad.

Strekningene

E18 Langangen – Grimstad er et av de fire utbyggingsområdene i Nye Veier. Dette er strekningene vi bygger ut:

Videoer og dronefilmer E18 Langangen – Grimstad

Her finner du videoer og dronefilmer fra prosjektene som er i gang i E18-utbyggingsområdet. Ta en titt!