Ledelsen

Ledergruppen i Nye Veier.
Anette Aanesland

Administrerende direktør

Anette Aanesland
Bjørn Børseth

Direktør for kontrakt og marked

Bjørn Børseth
Finn Aasmund Hobbesland

Direktør planlegging og drift

Finn Aasmund Hobbesland
Asbjørn N. Aadnevig

Direktør for HMS, HR og seriøsitet

Asbjørn N. Aadnevig
Lars Bjørgård

Konstituert direktør utbyggingsportefølje 1

Lars Bjørgård

Konstituert direktør utbyggingsportefølje 2

Marius Duedahl
Per Ivar Moen

CFO – Direktør for økonomi, finans og virksomhetsstyring

Per Ivar Moen
Morten Klokkersveen

Direktør utbyggingsportefølje 3 (FRE16)

Morten Klokkersveen

Styret

Styret i Nye Veier.
Harald V. Nikolaisen

Styreleder

more_vert Harald V. Nikolaisen
Harald V. Nikolaisenclose

Harald V. Nikolaisen er administrerende direktør i Statsbygg. Han er utdannet siv. ing. fra NTNU og har mastergrad fra BI. Han har omfattende prosjekt- og ledelseserfaring fra Jernbaneverket, Norsk Hydro ASA, Dovre International AS og Statoil. Han er også styremedlem i Baneservice AS og president i PUReNET (Public Realestate Network Europe).

Eli Giske

Nestleder

more_vert Eli Giske
Eli Giskeclose

Eli Giske er utdannet Master of Business and Marketing fra Oslo Handelshøyskole (nå BI). Hun driver i dag egen virksomhet hvor hun arbeider med styreoppdrag samt konsulenttjenester innenfor økonomi- og virksomhetsstyring. I tillegg til å være nestleder i styret i Nye Veier og leder av selskapets revisjonsutvalg, er hun styreleder i Sykehusapotekene HF og Bredvid AS, samt styremedlem i Mimir Bidco AS. Giske har tidligere styreerfaring fra en rekke selskaper og har vært CFO i flere virksomheter, blant annet EVRY ASA og Posten Norge AS.

Eva Nygren

Styremedlem

more_vert Eva Nygren
Eva Nygrenclose

Eva Nygren er utdannet arkitekt fra Chalmers Universitet i Gøteborg. Hun driver i dag egen virksomhet hvor hun tilbyr styre- og konsulentoppdrag. I tillegg til Nye Veier har Nygren styreverv i Swedavia, NRC Group ASA, JM AB, Diös AB, Troax AB, Ballingslöv International, Tyrens AB och Brandkonsulten AB. Hun har mange års erfaring fra teknikk- og konsulentbransjen, blant annet som VD i Sweco Sverige og konsernsjef i Rejlers. Frem til august 2016 var Nygren investeringsdirektør i Trafikverket i Sverige.

Dag Morten Dalen

Styremedlem

more_vert Dag Morten Dalen
Dag Morten Dalenclose

Dag Morten Dalen er professor i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Han har doktorgrad fra Universitetet i Oslo, og omfattende forsknings- og utredningserfaring knyttet til offentlig styring og regulering innen sektorer som samferdsel, energi og helse. Dalen var prorektor ved Handelshøyskolen BI i perioden 2010 – 2018, og var i den perioden nestleder og senere leder av nettverket for private høyskoler i Norge. Dalen har vært gjesteforsker ved flere utenlandske universiteter, deriblant Institute d’Economie Industrielle (IDEI) i Toulouse og University of California, Irvine. Dalen er for tiden medlem av det akademiske råd ved handelshøyskolen LUISS i Roma.

Mari Skjærstad

Styremedlem

more_vert Mari Skjærstad
Mari Skjærstadclose

Mari Skjærstad (1969) er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og er administrerende direktør i BoligPartner AS. Hun har tidligere arbeidet som advokat i Wikborg Rein og i eget firma, Johnsrud og Skjærstad AS. Skjærstad har siden begynnelsen av 2000-tallet hatt flere nasjonale og regionale styreverv, blant annet i Mesta AS, Flytoget AS, Gjensidige ASA, Norfund AS, Forsvarsbygg, BoligPartner AS og Hedmark Trafikk FKF.

Cathrine Murstad

Ansattvalgt styremedlem

more_vert Cathrine Murstad
Cathrine Murstadclose

Cathrine Murstad er leder kontraktsoppfølging og advokat i Nye Veier AS. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og sertifisert mekler gjennom Advokatforeningen. Murstad har omfattende kontrakts- og prosjekterfaring i og utenfor Norge. Hun har tidligere arbeidet som advokat i Aker Solutions, Schjødt og PwC, som dommerfullmektig og med skatteinnkreving i Finansdepartementet og Oslo kommune. Murstad er rådsrepresentant i Mekling.no og styremedlem i Bedriftsjuristene i Juristforbundet.

Harald Monsen

Ansattvalgt styremedlem

more_vert Harald Monsen
Harald Monsenclose

Harald Monsen er planprosessleder i Nye Veier AS. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, samt bedriftsøkonom fra BI. Monsen har bred erfaring fra ledelse av samferdselsprosjekter i plan- og prosjekteringsfasene. Han har tidligere jobbet i Jernbaneverket og i konsulentfirmaet Sweco. Monsen er styremedlem i Tekna og SAN i Nye Veier, samt representant i firmaets arbeidsmiljøutvalg og bedriftsutvalg.

Kommunikasjonsenheten

 • Hovedkontoret - Kristiansand

 • Christian Altmann email
  phone_android+47 909 68 541
 • E39 Sørvest

 • Nils Bernt Rinde email
  phone_android+47 958 18 472
 • Geir Gjervan email
  phone_android+47 908 79 108
 • E18 Sørøst

 • Imi Vegge email
  phone_android+47 468 38 007
 • E6 Innlandet

 • Rune Kjøs email
  phone_android+47 915 17 254
 • Trøndelag

 • Linn Herredsvela email
  phone_android+47 995 17 661
 • Nord-Norge

 • Christian Altmann email
  phone_android+47 909 68 541
 • E16 Kongsvinger – E6

 • Christian Altmann email
  phone_android+47 909 68 541