Ledelsen

Ledergruppen i Nye Veier.
Anette Aanesland

Administrerende direktør

Anette Aanesland
Bjørn Børseth

Direktør for kontrakt og marked

Bjørn Børseth
Finn Aasmund Hobbesland

Direktør planlegging og drift

Finn Aasmund Hobbesland
Asbjørn N. Aadnevig

Direktør for HMS, HR og seriøsitet

Asbjørn N. Aadnevig
Johan Arnt Vatnan

Direktør utbyggingsportefølje 1

Johan Arnt Vatnan
Øyvind Moshagen

Direktør utbyggingsportefølje 2

Øyvind Moshagen
Knut Erik Haugstvedt

Konstituert direktør for økonomi, finans og virksomhetsstyring

Knut Erik Haugstvedt

Styret

Styret i Nye Veier.
Harald V. Nikolaisen

Styreleder

more_vert Harald V. Nikolaisen
Harald V. Nikolaisenclose

Harald V. Nikolaisen er administrerende direktør i Statsbygg. Han er utdannet siv. ing. fra NTNU og har mastergrad fra BI. Han har omfattende prosjekt- og ledelseserfaring fra Jernbaneverket, Norsk Hydro ASA, Dovre International AS og Statoil. Han er styremedlem i Bygg21, Nye Veier AS og Baneservice AS, og leder referansegruppa for BIs senter for byggenæringen.

Eli Giske

Styremedlem

more_vert Eli Giske
Eli Giskeclose

Eli Giske er konserndirektør for økonomi og finans (CFO) i Posten Norge AS. Hun er utdannet Master of Business and Marketing fra Oslo Handelshøyskole (nå BI). I tillegg til å være styremedlem i Nye Veier AS, er Giske i dag styremedlem i Ruter AS og styreleder i Espire AS. Hun har tidligere erfaring fra styrene i bl.a. Itera ASA, Ambita As, USBL, Multiconsult ASA, Powel ASA, IKT-Norge AS, Eidsiva Vekst AS og Baneservice AS. Giske har tidligere vært CFO i EVRY ASA, ErgoGroup AS og EDB Business Partner ASA.

Eva Nygren

Styremedlem

more_vert Eva Nygren
Eva Nygrenclose

Eva Nygren er utdannet arkitekt fra Chalmers Universitet i Gøteborg. Hun driver i dag egen virksomhet hvor hun tilbyr styre- og konsulentoppdrag. I tillegg til Nye Veier har Nygren styreverv i JM AB, Troax AB, Ballingslöv International, Uponor Oy, Nobelhuset og Universitetet i Umeå. Hun har mange års erfaring fra teknikk konsulentbransjen, blant annet som VD i Sweco Sverige og konsernsjef i Rejlers. Frem til august 2016 var Nygren investeringsdirektør i Trafikverket i Sverige.

Dag Morten Dalen

Styremedlem

more_vert Dag Morten Dalen
Dag Morten Dalenclose

Dag Morten Dalen er prorektor og professor i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Han har doktorgrad fra Universitetet i Oslo, og omfattende forsknings- og utredningserfaring knyttet til offentlig styring og regulering innen sektorer som samferdsel, energi og helse. Foruten å være styremedlem i Nye Veier AS, er Dalen for tiden leder av Nettverk for private høyskoler i Norge, leder av det europeiske rådet til AACSB og medlem av det internasjonale rådet til handelshøyskolen LUISS i Roma.

Mari Skjærstad

Styremedlem

more_vert Mari Skjærstad
Mari Skjærstadclose

Mari Skjærstad (1969) er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og er administrerende direktør i BoligPartner AS. Hun har tidligere arbeidet som advokat i Wikborg Rein og i eget firma, Johnsrud og Skjærstad AS. Skjærstad har siden begynnelsen av 2000-tallet hatt flere nasjonale og regionale styreverv, blant annet i Mesta AS, Flytoget AS, Gjensidige ASA, Norfund AS, Forsvarsbygg, BoligPartner AS og Hedmark Trafikk FKF.

Magne A. Buaas Bye

Ansattes representant

more_vert Magne A. Buaas Bye
Magne A. Buaas Byeclose

Magne A. Buaas Bye er født i Trondheim og utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han har jobberfaring som blant annet fullmektig hos namsfogden i Oslo, advokatfirma i Kristiansand og Kristiansand tingrett. Før han begynte i Nye Veier jobbet han hos Statens vegvesen i Kristiansand. Utover rollen som ansattrepresentant i styret for Nye Veier AS, innehar han for tiden verv som varamedlem i selskapene, Heinsa AS, Fjellanger Widerøe AS og Pumatec AS.

Vivien Rennell Aagre

Ansattes representant

more_vert Vivien Rennell Aagre
Vivien Rennell Aagreclose

Vivien Rennell Aagre er født og oppvokst i New York. Hun er utdannet byggingeniør ved Universitetet i Agder. Hun har bakgrunn fra Statens vegvesen som prosjekteringsleder og teknisk planlegger. Rennell Aagre er ansatt som prosjektingeniør i Nye Veier. Utover rollen som ansattes representant i styret for Nye Veier, er hun styremedlem for NITO og SAN, samt representant i AMU og BU.

Kommunikasjonsenheten

 • Hovedkontoret - Kristiansand

 • Christian Altmann email
  phone_android+47 909 68 541
 • E39 Sørvest

 • Nils Bernt Rinde email
  phone_android+47 958 18 472
 • Geir Gjervan email
  phone_android+47 908 79 108
 • E18 Sørøst

 • Imi Vegge email
  phone_android+47 468 38 007
 • E6 Innlandet

 • Rune Kjøs email
  phone_android+47 915 17 254
 • E16 Kongsvinger -E6

 • Christian Altmann email
  phone_android+47 909 68 541
 • E6 Trøndelag

 • Linn Herredsvela email
  phone_android+47 995 17 661
 • E6 Kvænangsfjellet

 • Christian Altmann email
  phone_android+47 909 68 541